Cu ei cum rămâne?


A început cu adevărat haosul în țară. Au început cu adevărat luptele între ființe și bani! Care mai de care să sară împotriva oamenilor, animalelor, în favoarea banului și a aurului.

Dragi „domni” de la conducere, ați adus țara asta într-un câcat mai mare ca voi! Atât v-au umblat ochii după avere, că ați pierdut esența vieții și ați lăsat să moară suflete pe capete…și e doar începutul.

Acum o săptămână, a murit un copil din cauza câinilor vagabonzi. Toți ne întrebăm de ce. Ei bine, nu e din cauză că a fost lăsat nesupravegheat, ci din cauza escrocilor care nu au sterilizat câinii la timp și s-au înmulțit. E din cauza hingherilor, bată-i vina dacă-s oameni, că nu au luat măsuri la timp. Cât era să-i prindă și să-i bage în adăposturi? Cât era ca cei care administrează adăposturile să nu le dea drumul pe străzi?

Ei bine, din cauza unor jigodii de persoane, acum a început un adevărat război între echilibrul creeat de Dumnezeu, între om și natură. Am ajuns acum să dăm legi împotriva celui mai bun prieten al omului, să-i chinuim și să-i omorâm. Văzusem aseară nenorociții din București cum alergau și băteau câinii. Frate, prinde-i dar nu chinui bietul animal. Nu aveți frate suflet deloc!

Poate acum veți crede că sunt contra eutanasierii sau pro…ei bine, eu iubesc animalele, deci mi-ar fi greu. E un dezastru ce s-a întâmplat și cu acel copilaș de 4 ani, dar nu trebuia să se ia o măsură așa de drastică.

Și dacă tot ați spus că : „Toți câinii fără adăpost trebuie autanasiați”, de ce dracu nu sunt castrați și violatorii și pedofilii? De ce criminalii nu sunt supuși torturii? De ce? Pentru că animalele sunt vulnerabile și nu se pot apăra?boicotati-turismul-romanesc1

De fapt, la noi, ca să se ia o măsură, trebuie să moară cineva. Se pare că doar atunci când cineva este „sacrificat” se trezeste lumea la realitate, se împarte în două tabere și se aruncă cu bolovani când în una, când în alta.

Nu voi înțelege niciodată de ce a ajuns România în starea asta, dar nici nu mai vreau să aflu! Sunt zile când, cu rușine, spun că mi-e rușine că trăiesc în România.

E prea multă nedreptate, prea multă lăcomie, sete de bani, de sânge…

http://www.youtube.com/watch?v=xlo1c3Rvkwk

 

Reclame

Aici poţi să scrii tot ce te frământă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s